Izvor: Danas, 04.Okt.2021, 16:18

Radojičić: Svečano otvaranje Skvera Milene i Gage večeras na uglu ulica Cara Nikolaja i Mileševske

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić najavio je da se večeras otvara Skver Milene i Gage, posvećen istaknutom glumačkom paru Mileni Dravić i Draganu Nikoliću.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu otvoren skver Milene i Gage

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2021

BEOGRAD - U beogradskoj opštini Vračar večeras je svečano otvoren skver Milene i Gage, posvećen istaknutom jugoslovenskom i srpskom glumačkom paru Mileni Dravić i Draganu Nikoliću.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radojičić najavio kampanju „Gradonačelnik u vašem domu, vama na usluzi“

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2021, 14:33

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić posetio je domaćinstvo porodice Savić u naselju Petrovčić u gradskoj opštini Surčin i tom prilikom najavio kampanju „Gradonačelnik u vašem domu, vama na usluzi”. Radojičić je poručio da mu je želja da razgovara sa sugrađanima u svim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.