Izvor: Blic, 03.Jan.2020, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESKALACIJA TENZIJA Američka vojska, po naređenju Trampa, dronovima ubila drugog najmoćnijeg čoveka u Iranu

Usled dramatične eskalacije krvave borbe Vašingtona i Teherana, Bela kuća je saopštila da je američki predsednik Donald Tramp naredio vazdušni napad u kom je danas u ranim jutarnjim časovima u Bagdadu ubijen visokorangirani iranski general Kasem Sulejmani.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNIMAK SA MESTA ATENTATA NA IRANSKOG GENERALA: Ovo pokazuje koliko je američki napad bio brutalan! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Jan.2020

Komandant elitne jedinice Kuds Iranske revolucionarne garde, general Kasim Sulejmani, poginuo je u američkom napadu u Bagdadu. Ovo se dogodilo nakon što su SAD optužile Teheran da stoji iza napada na američku ambasadu u Bagdadu 31. decembra.

Nastavak na Kurir...

Tramp: Ne tražimo promenu režima u Iranu, cilj nam je da sprečimo rat

Izvor: Blic, 03.Jan.2020

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je nakon napada u kojem je ubijen vodeći iranski general Kasem Sulejmani da Vašington ne traži promenu režima u toj zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.