Izvor: Blic, 08.Mar.2022, 18:00

Danima su sa decom bez ičega bežale iz pakla Ukrajine, Mađari su ih odbili, SPAS SU PRONAŠLE TEK U SRBIJI: Vladimir i jedan policajac pokazali su najlepše lice Srbije

Dok rat u Ukrajini odnosi živote i mnogo država je već širom otvorilo granice i kapacitete za žene, decu i stare ljude, jedan slučajan susret izbeglih i čoveka koji se s puta vraćao u Suboticu, otkrio je kroz šta sve prolaze izbeglice koje su napustile domovinu i koliko im je na tom putu teško.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vladimir i policajac Nebojša PONOS SRBIJE: Pet žena i sedmoro dece izbeglih iz Ukrajine konačno na sigurnom! Da nije bilo ova dva humana čoveka, njihovoj agoniji ne bi bilo kraja

Izvor: Blic, 09.Mar.2022, 16:31

Zahvaljujući Vladimiru Petkoviću i policajcu Nebojši Puzoviću iz Subotice, grupa Ukrajinki sa decom, bežeći od bombi i granata, uspela je da dođe do Beograda, smeste se u motel i sada čekaju papire iz ambasade koji će im pomoći da stignu gde su se i uputili, u Minhen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.