Izvor: Blic, 18.Mar.2023, 11:34

Dačić posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti: Stuacija stabilna, podrška Vučiću u pregovorima (VIDEO)

Na današnjoj sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti kojom je predsedavao sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Ivica Dačić, zaključeno je da je bezbednosna situacija u Republici Srbiji stabilna, a da Biro daje bezrezervnu podršku naporima predsednika Srbije Aleksandra Vučića u pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama u Prištini, pod pokroviteljstvom međunarodne zajednice.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održana sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti: U fokusu KiM i pregovarački proces

Izvor: 24sedam.rs, 18.Mar.2023

Na sednici je zaključeno da su svi segmenti sektora bezbednosti u skladu sa svojim nadležnostima

Nastavak na 24sedam.rs...

Održana sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti: U fokusu KiM i pregovarački proces

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Mar.2023

Na sednici je zaključeno da su svi segmenti sektora bezbednosti u skladu sa svojim nadležnostima. U Beogradu je održana sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojom je predsedavao sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Ivica Dačić. Na sednici je zaključeno da je bezbednosna...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.