Izvor: Blic, 28.Sep.2022, 15:03

CRNOGORCU OBIJEN AUTO NA MENHETNU, kad su vratili kamere da potraže lopova imao je šta i da vidi! Ni manje, ni više nego ZEMLJAK!

Muškarac poreklom iz Gusinja, koji skoro dve decenije živi na Menhetnu u Njujorku, bio je neprijatno iznenađen kada mu je nedavno obijen automobil. Ovakvi slučajevi u Njujorku nisu retki, ali kada je otkriveno ko je počinilac - vlasniku automobila je sve bilo jasno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Crnogorcu je posle bezbrižnih 17 godina, zemljak iz Tuzi obio auto usred Amerike

Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2022

Živimo u svetu u kojem je kriminal uzeo maha, pa nije nikakva vest da su vam obili automobil, posebno ako živite u megapolisu poput Njujorka.. Međutim, Crnogorac poreklom iz Gusinja, sada ponosni stanovnik Menhetna, ipak se neprijatno iznenadio kada je otkrio da mu se desio ovakav peh i da su mu opljačkali...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.