Nikolić u subotu kod Putina?

Izvor: B92, 24.Maj.2012, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u subotu kod Putina?

Beograd -- Budući predsednik Srbije Tomislav Nikolić putuje u Moskvu na lični poziv prvog čoveka Rusije, Vladimira Putina.

Prema saznanjima "Novosti", on će u subotu u četiri oka da razgovara sa ruskim predsednikom. Na takvoj vrsti sastanka insistirao je Putin, a tema će biti svi aspekti saradnje dve prijateljske zemlje.

Nikolić će biti gost i na Kongresu vladajuće stranke najveće zemlje sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - Jedinstvene Rusije, gde je ranije najavljen na listi govornika.

Iako je Nikolić u ponedeljak rekao ruskom ambasadoru Aleksandru Konuzinu da je neprikladno da kao novoizabrani predsednik gostuje na partijskom skupu, lični poziv Putina ipak je prelomio da vođa SNS spakuje kofere. Sledeća destinacija, kako saznajemo, mogla bi da mu bude Nemačka, gde će se sresti sa kancelarkom Angelom Merkel.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Vladimir Putin,   Aleksandar Konuzin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bžežinski: Putin je kao Musolini

Izvor: B92, 24.Maj.2012

Vašington -- Bivši savetnik za nacionalnu bezbednost u Beloj kući Zbignjev Bžežinski izjavio je da Rusija sanja obnovu moći koju je nekada imao Sovjetski savez...On je uporedio predsednika te zemlje Vladimira Putina sa italijanskim fašističkim diktatorom Benitom Musolinijem...Bžežinski je,...

Nastavak na B92...

Bžežinski uporedio Putina sa Musolinijem

Izvor: Blic, 24.Maj.2012

Bivši savetnik za nacionalnu bezbednost u Beloj kući Zbignjev Bžežinski izjavio je da Rusija sanja obnovu moći koju je nekada imao Sovjetski savez, uporedivši predsednika te zemlje Vladimira Putina sa italijanskim fašističkim diktatorom Benitom Musolinijem...Bžežinski je, učestvujući na tribini...

Nastavak na Blic...

Nikolić u subotu kod Putina

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2012

BEOGRAD - Budući predsjednik Srbije Tomislav Nikolić otputovaće u subotu, 26. maja, u Moskvu, gdje će se sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.