Nikolić u subotu kod Putina

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2012, 04:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u subotu kod Putina

Budući predsednik Srbije Tomislav Nikolić otputovaće u subotu, 26. maja, u Moskvu, gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, navode beogradski mediji.

Prema saznanjima "Novosti", Nikolić će u subotu "u četiri oka" razgovarati sa ruskim predsednikom, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na takvoj vrsti sastanka insistirao je Putin. Tema susreta biće svi aspekti saradnje dve zemlje.

List navodi i da bi sledeća destinacija novog srpskog predsednika mogla da bude Nemačka, gde bi razgovarao sa državnom sekretarkom Angelom Merkel.

Nikolić će u Moskvi biti gost i na Kongresu vladajuće Jedinstvene Rusije, gde je i pre izbora za predsednika Srbije najavljen kao jedan od govornika.

Kako pišu "Novosti", iako je Nikolić nakon izbora na čelnu državnu funkciju ruskom ambasadoru Aleksandru Konuzinu rekao da je neprikladno da gostuje na partijskom skupu, lični poziv Putina ipak je prelomio da spakuje kofere.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.