Nikolić sa opozicijom o platformi za Kosmet

Izvor: Kurir, 19.Dec.2012, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa opozicijom o platformi za Kosmet

Predsednik će razgovarati sa Đilasom, Koštunicom, Čedomirom Jovanovićem i Ištvanom Pastorom

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovaraće u četvrtak s predstavnicima opozicionih političkih stranaka o nacrtu platforme za rešenje problema Kosova i Metohije.

Kako je saopšteno iz pres službe predsednika Srbije, Nikolić će razgovarati sa predsednikom Demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stranke Draganom Đilasom, Demokratske stranke Srbije Vojislavom Koštunicom, Liberalno demokratske partije Čedomirom Jovanovićem i Savezom vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

Razgovor sa Đilasom predviđen je za 12 sati, s Koštunicom u 13, Jovanovićem u 14, a sa Pastorom u 15 časova. Nikolić je juče o platformi za Kosovo razgovarao sa ambasadorima zemalja Evropske unije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Platforma pred opozicijom i Srbima sa Kosova

Izvor: Mondo, 20.Dec.2012, 10:33

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovaraće danas sa predstavnicima opozicionih političkih stranaka o nacrtu platforme za rešenje problema Kosova i Metohije, a trebalo bi da platformu predstavi i predstavnicima Srba iz pokrajine...Nikolić će razgovarati sa predsednikom Demokratske stranke Draganom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.