Nikolić: Mogli bi i sa LDP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Mogli bi i sa LDP

BEOGRAD -

Predsednički kandidat liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić nije večeras odbacio mogućnost saradnje sa Liberalno-demokratskom partijom i najavio je da bi, ukoliko bude izabran za predsednika Republike, zamrznuo funkciju lidera Srpske napredne stranke.

"Mogli bi da se nađemo na zakonima koji su dobri za Srbiju", rekao je Nikolić i dodao da je problem saradnje SNS i LDP razmimoilaženje oko pitanja Kosova i Metohije.

Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je gostujući u emisiji "Oko" RTS rekao i da lider LDP Čedomir Jovanović "nije vodio političku stranku koja se obrukala u vlasti".

On je izjavio i da predsednik Srbije treba da koordiniše rad sa Vladom, uputivši zamerke doskorašnjem predsedniku Srbije Borisu Tadiću što nije zamrznuo funkciju predsednika stranke kada je izabran za predsednika Republike.

Nikolić je rekao da bi voleo da njegova lista pobedi na svim nivoima, ali je na pitanje odgovorio da bi, ako bi takva bila izborna volja građana, bio spremna na kohabitaciju.

"Svaka vlada koja želi da pokrene i promeni Srbiju, da je zaposli, eliminiše korupciju i kriminal, pospešuje rađanje, ...imaće moju podršku bez obzira da li će okosnicu činiti SNS ili ne", kazao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, SNS se zalaže za smanjenje broja ministarstava, pokušaće da smanji broj poslanika za polovinu, za šta je potrebna promena ustava, i ukinuće sve bespotrebne agencije.

"Neće biti zapošljavanja partijskog, kakvo danas postoji", poručio je Nikolić.

On je govoreći o kampanji rekao i da je DS potrošila 13-14 miliona evra na kampanju protiv njega, ali da ga to što pričaju protiv njega ne pogađa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Imam pravo da obećavam

Izvor: RTS, 27.Apr.2012

Predsednički kandidat liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić kaže da će, ukoliko postane predsednik, zamrznuti funkciju predsednika SNS-a. Gostujući u emisiji Oko, Nikolić je rekao da bi mogao da sarađuje sa LDP-om ako se ta stranka odrekne ideje o nezavisnosti Kosova...Ukoliko bude izabran...

Nastavak na RTS...

Još nema poziva od Putina

Izvor: B92, 28.Apr.2012, 00:15

Beograd -- Devet dana pre zvanične inauguracije ruskog predsednika Vladimira Putina, još se ne zna da li će Srbija tamo imati predstavnika...Formalno ustoličenje lidera Jedinstvene Rusije, koji je ubedljivo trijumfovao na izborima početkom marta, biće obavljeno 7. maja...V. d. predsednika Srbije...

Nastavak na B92...

Nikolić: Kampanja liči na Holivud (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Apr.2012

Predsednički kandidat liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je danas na aerodromu "Ečka" kod Zrenjanina da se u parlamentarne i predsednicke izbore umešala agencija iz Amerike zbog čega je kampanja postala Holivud...Na počeku obilaska Srednjebanatskog okruga, Nikolić je, uz razgovor...

Nastavak na S media...

Jeremić: Nikolić će biti gubitnik

Izvor: B92, 28.Apr.2012

Niš -- Kandidat za poslanika DS Vuk Jeremić izjavio je da će lider SNS i predsednički kandidat te stranke Tomislav Nikolić biti gubitnik na predstojećim izborima...Jeremić je isključio mogućnost saradnje DS i SNS, jer Nikolić "jednostavno ne može da se promeni"..."Žao mi je što u ovakvim...

Nastavak na B92...

Jeremić: Nikolić ne može da se promeni

Izvor: RTS, 28.Apr.2012

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić biće gubitnik na predstojećim izborima, rekao Kandidat za poslanika DS Vuk Jeremić i isključio mogućnost saradnje DS i SNS, jer, kako kaže Nikolić jednostavno ne može da se promeni. ..Kandidat za poslanika DS Vuk Jeremić rekao je da će lider SNS i predsednički...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.