Još nema poziva od Putina

Izvor: B92, 28.Apr.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nema poziva od Putina

Beograd -- Devet dana pre zvanične inauguracije ruskog predsednika Vladimira Putina, još se ne zna da li će Srbija tamo imati predstavnika.

Formalno ustoličenje lidera Jedinstvene Rusije, koji je ubedljivo trijumfovao na izborima početkom marta, biće obavljeno 7. maja.

V. d. predsednika Srbije Slavica Đukić Dejanović zasad nije dobila poziv, a pitanje je da li će u Moskvu da putuju i vođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SNS i DSS - Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica, čije stranke imaju sporazum o strateškom partnerstvu sa Putinovom partijom.

"Nisam dobila nikakav poziv iz Moskve. Inače, vrlo rado bih prisustvovala inauguraciji Putina, kojeg izuzetno cenim kao državnika," rekla je Slavica Đukić Dejanović.

Ni u SNS i DSS nemaju preciznijih informacija.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Moskva,   Vojislav Koštunica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.