Nikolić:Kandidovaću se i 2017, potreban sam Vučiću

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić:Kandidovaću se i 2017, potreban sam Vučiću

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je izjavio danas da će se kandidovati na predsedničkim izborima sledeće godine jer će, kako je rekao, i dalje biti potreban premijeru Aleksandru Vučiću.

Foto: Tanjug, Tanja Valič

"Mislim da Vučiću treba Nikolić", naglasio je predsednik i izrazio uverenje da će Vučić za tri ili četiri godine moći da vlada i bez njegove podrške.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Nikolić je rekao da bi do kraja mandata mogao da sarađuje i sa nekom drugom vladom, ali to bi bio "pakao za Srbiju".

Predsednik je, gostujući na Radio-televiziji Kragujevac, kazao da je vlada kada je povlačila teške poteze imala njegovu podršku i da je on lično svoju političku sudbinu vezao za uspeh SNS.

"Ljudi me nisu zaboravili, jer znaju da Vučić ima mnogo više uspeha ako smo zajedno. Oni znaju da sam iz Šumadije, da ne izdajem i ne okrećem leđa, od SNS samo imam dobrog...", kazao je Nikolić.

Na pitanje da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima 2017. godine, Nikolić je rekao da je mislio da neće da ide na drugi mandat, ali da će se ipak kandidovati, jer nije stigao sve da dovrši tokom ovog mandata.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Izbori

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.