Izvor: B92, 20.Apr.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Potreban aktivan Nikolić

Beograd -- Tomislav Nikolić je potreban Srbiji "kao aktivan političar, a ne u bolnici", rekao lider DSS Vojislav Koštunica nakon što je u bolnici posetio predsednika SNS.

"Razgovarali smo o krizi u kojoj se Srbija nalazi već duže vreme i krizi kroz koju prolazi poslednjih dana", rekao je Koštunica.

"Savetovao sam ga da je Srbiji potreban kao delatan i aktivan političar u javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << životu, a ne u bolnici", kazao je Koštunica.

Predsednik DSS-a nije želeo da iznosi u javnost detalje razgovora sa Nikolićem i istakao je da su razgovarali "otvoreno, prijateljski i odgovorno".

Koštunica je najavio da će nastaviti razgovore sa Nikolićem i rekao da očekuje da će se situacija u zemlji "vratiti tamo gde je pre neki dan bila".

Nikolić je počeo štrajk glađu i žeđu zahtevajući prevremene parlamentarne izbore. Lekari koji ga leče apelovali su na njega da prestane da odbija tečnost jer ta vrsta protesta može da mu ugrozi život.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vojislav Koštunica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voja kod Tome: Srbija te treba, izađi iz bolnice

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2011

"Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić potreban je Srbiji kao aktivan političar, a ne u bolnici", rekao je lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica pošto je u bolnici posetio Nikolića koji pet dana štrajkuje glađu i žeđu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Koštunica kod Tome: Srbija te treba, izađi iz bolnice

Izvor: TvojPortal.com, 20.Apr.2011

(vesti online) "Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić potreban je Srbiji kao aktivan političar, a ne u bolnici", rekao je lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica pošto je u bolnici posetio Nikolića koji pet dana štrajkuje glađu i žeđu..  . . "Razgovarali smo...

Nastavak na TvojPortal.com...

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

Izvor: B92, 21.Apr.2011, 14:20

Beograd -- Tomislav Nikolić prekinuo štrajk žeđu, na molbu patrijarha Irineja. Lider SNS je poručio da "DS i njen predsednik nemaju šta da traže na političkoj sceni"...Nikolić nastavio da odbija hranu i hranljive infuzije, saopštio je član konzilijuma lekara lidera naprednjaka Ljubomir Ilić...Nikolić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.