Sreda, 20.04.2011.

18:21

Koštunica: Potreban aktivan Nikolić

Tomislav Nikolić je potreban Srbiji "kao aktivan političar, a ne u bolnici", rekao lider DSS Vojislav Koštunica nakon što je u bolnici posetio predsednika SNS.

Izvor: Beta

Default images

"Razgovarali smo o krizi u kojoj se Srbija nalazi već duže vreme i krizi kroz koju prolazi poslednjih dana", rekao je Koštunica.

"Savetovao sam ga da je Srbiji potreban kao delatan i aktivan političar u javnom životu, a ne u bolnici", kazao je Koštunica.

Predsednik DSS-a nije želeo da iznosi u javnost detalje razgovora sa Nikolićem i istakao je da su razgovarali "otvoreno, prijateljski i odgovorno".

Koštunica je najavio da će nastaviti razgovore sa Nikolićem i rekao da očekuje da će se situacija u zemlji "vratiti tamo gde je pre neki dan bila".

Nikolić je počeo štrajk glađu i žeđu zahtevajući prevremene parlamentarne izbore. Lekari koji ga leče apelovali su na njega da prestane da odbija tečnost jer ta vrsta protesta može da mu ugrozi život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: