Izvor: Njuz.net, 23.Sep.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafolog iz Bugarske i Vulinova tetka našli ličnu kartu Andreja Vučića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 23. septembar 2017, (NJuz) – Bugarski grafolog gradonačelnika Beograda i tetka Vulinove supruge koja je ministru odbrane pozajmila pare za stan pronašli su ličnu kartu brata premijera Aleksandra Vučića uz pomoć koje je otvorena firma Asomacum, saznaje Njuz.
Tetka Vulinove žene i bugarski grafolog su se inače upoznali na odbrani doktorata gradonačelnika Malija. Kako sami kažu, ličnu kartu Andreja Vučića pronašli su sasvim slučajno.
– Krenuli smo u posetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kod bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, jer smo eto sasvim slučajno bili u komisiji kada je branio svoj magistarski rad, pa se odatle znamo. Kada smo prolazili pored Hercegovačke ulice, na mestu gde je oduvek bio parking smo videli da se kroz senku kule u Beogradu na vodi nešto presijava na suncu. Prišli smo bliže i videli da je to karta koju Andrej već godinama bezuspešno traži! kaže bugarski grafolog.
Tetka Vulinove supruge dodaje da se nada kako će ovo konačno pomoći da se stavi tačka na spekulacije javnosti o aferama koje se poslednjih meseci i godina pojavljuju u javnosti. Ona dodaje da će ona zajedno sa bugarskim grafologom nastaviti da rešava misterije koje muče srpsku javnost, poput vikendica Tomislava Nikolića, garsonjere Aleksandra Vučića, i Jagodine Dragana Markovića Palme.
 
 
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.