Telekom Srbija nije kupio televiziju Kopernikus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija nije kupio televiziju Kopernikus

Potpuno su neistinite tvrdnje da je Telekom Srbija kupio televiziju Kopernikus, bilo koju drugu televizijsku kuću ili da ima nameru da kupuje bilo kada neku televizijsku mrežu, saopštio je danas srpski telekomunikacioni operater u reagovanju na netačne informacije koje su ovih dana plasirane u javnosti.

Iz Telekoma Srbija navode da se neistinitim informacijama "koje već par dana u javnost iznose pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mediji i konkurentske kuće, želi naneti poslovna šteta najvećoj telekomunikacionoj kompaniji u zemlji".

"Telekom Srbija je u skladu sa svojim strateškim opredeljenjima da se pozicionira kao lider u oblasti telekomunikacija u regionu, akvizirao kablovskog operatora Kopernikus Technology i time nije prekršio nijednu tačku zakona", navodi se u saopštenju.

Jačanjem pozicija kompanije Telekom Srbija biće obezbeđena konkurentnost na tržištu distribucije televizije, građanima povoljnija i kvalitetnija usluga i mogućnost izbora provajdera televizijskih usluga, koja je bila ugrožena dominantnom pozicijom, takoreći monopolom jednog kablovskog operatora u Srbiji, poručuje se u saopštenju te kompanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekom: Nemamo nameru da kupujemo neku televizijsku mrežu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2018

Telekom Srbija saopštio je danas da nije tačno da je ta kompanija kupila televiziju Kopernikus ili bilo koju drugu televizijsku kuću ili da ima nameru da kupuje bilo kada neku televizijsku mrežu..."Telekom Srbija je u skladu sa svojim strateškim opredeljenjima da se pozicionira kao lider u oblasti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.