Najurnebesnije pesme o ženama! (Video)

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najurnebesnije pesme o ženama! (Video)

I rokeri i narodnjaci, i žene i muškarci - svi pevaju o ženama. One zadaju probleme i glavobolje, grešne su, ali mogu da budu i svetice, inspirišu i uništavaju život...

Evo nekoliko pesama o ženama koje smo izdvojili, a koje su urnebesno smešne! Vera Matović - Pitala sam popaEj žene, žene, kad dođe sudnji dan, nijedna od nas neće otići u raj! - kaže Vera Matović u svojoj pesmi. Ali još je bolje što u ovom videu đuska striper, koji ima pune ruke posla!Rambo Amadeus >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << - ŽeneŽeeeenee, volim žeenee! Vapaj čoveka koji jednostavno obožava žene!Tap 011 - ŽeneMomci iz "Tap 011" pevali su - Žene dođite na mene... Plave, crne i crvene... Ma oni ih sve vole!Rade Jorović - Žene vole oficireKad me vide, oči šire, žene vole oficire! Rade je s uniformom "glavni". Pa dame, da li vas stvarno muškarac u uniformi privlači?Riblja Čorba - Volim ženeVolim, volim, volim žene, ali one malo manje vole mene... Nema veze Boro, bitno da ih voliš i da si iskren! A pesma je i dalje pravi hit!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.