Da li biste voleli da budete u mraku sa Anom Štajdohar?!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste voleli da budete u mraku sa Anom Štajdohar?!

naslov: 
Da li biste voleli da budete u mraku sa Anom Štajdohar?!



excerpt: 
Pop pevačica Ana Štajdohar svojoj publici poklonila je novi singl “U Mraku” za koji je sama napisala provokativni tekst...


izvor: 
Opera 17


tekst clanka: 
Pop pevačica Ana Štajdohar, nekadašnja članica "Tap 011", a sada "frontwoman" stalnog benda u emisiji Ivana Ivanovića, promovisala je svoj novi singl na popularnom sajtu Youtube. Naime, Ana je svojima fanovima i prijateljima na društvenoj mreži Facebook još pre nekoliko dana najavila singl i ono što je najavila, to je ispoštovala. Pesma "U Mraku" pojavila se, a ako je suditi po prvim kritikama, publici se dopala.
Pevačica je sama potpisala, u neku ruku provokativan, tekst pesme, dok je muziku uradila zajedno sa svojim verenikom Nikolom Demonjom. Za produkciju pesme bila je zadužena ekipa "Black Sheep".
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Da li biste voleli da budete u mraku sa Anom Štajdohar?!

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2011

Pop pevačica Ana Štajdohar, nekadašnja članica "Tap 011", a sada "frontwoman" stalnog benda u emisiji Ivana Ivanovića, promovisala je svoj novi singl na popularnom sajtu Youtube.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.