Tamari Dragičević ne treba bikini da bi pokazala vitku figuru FOTO

Izvor: B92, 04.Jul.2022, 15:41

Tamari Dragičević ne treba bikini da bi pokazala vitku figuru FOTO

Tamara Dragičević važi za jednu od najlepših glumica na našoj sceni. Gde god se pojavi, svojim šarmom i prirodnom lepotom privuče pažnju.

Pored uspešne karijere, Tamara je brižna supruga i majka koja uspeva da napravi balans između ovih uloga. Takođe, ona je aktivni član društvenih mreža, posebno Instagrama, gde često objavljuje fotografije. U nedavnoj objavi na pomenutoj mreži, naša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumica je pokazala vitku figuru i preplanuli ten, a za to joj nije trebao bikini.

Jednostavni crni, jednodelni kupaći kostim pokazao je svu lepotu i prirodni izgled Tamare Dragičević.

"Zaboravili smo što smo došli", napisala je ona. Ni njeni pratioci nisu ostali ravnodušni na njen izgled, te su se potrudili da ostave po koji komentar.

"Odličan kupaći", "Prezgodna", "prelepa", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tamari Dragičević ne treba bikini da bi pokazala vitku figuru

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2022

Tamara Dragičević važi za jednu od najljepših glumica na našoj sceni. Gdje god se pojavi, svojim šarmom i prirodnom ljepotom privuče pažnju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.