Tamara Dragičević sa ćerkom izašla iz porodilišta!

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Dragičević sa ćerkom izašla iz porodilišta!

Tamara Dragičević pre tri dana na svet je donela zdravu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Staša, a juče je sa širokim osmehom na licu i u pratnji svog supruga napustila porodilište sa mezimicom u naručju.

Petar Benčina sa nestrpljenjem je čekao trenutak kada će doći po svoje princeze. Da su presrećni, zbog dolaska ćerke na svet, govore i njihovi široki osmesi na licu. Podsetimo, ponosni tata u nedelju je proslavio rođenje ćerke u jednoj poznatoj beogradskoj kafani, u kojoj su mu se pored porodice i prijatelja pridružile i brojne kolege. Tamara i Petar tokom leta izgovorio je sudbonosno "DA", na intimnoj ceremoniji na Adi Bojani.
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.