Izvor: Luftika.rs, 29.Feb.2024, 23:05

Tamara Dragićević i Petar Benčina čekaju treće dete, vest o prinovi skrivali od javnosti

Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete.
Glumica Tamara Dragičević i glumac Petar Benčina godinama spadaju među najbolje regionalne glumce, ali i najskladniji par na našoj javnoj sceni.
Oni uživaju u jednostavnom porodičnom životu sa dvoje dece, Stašom i Lazom. Kako piše Journal.hr, njih dvoje sada očekuju prinovu, te će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana.
Popularni glumački par u braku je od 2016. godine, a kćerku Stašu dobili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << krajem iste godine. Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica dobila je još jednog člana – dečaka Lazara.
Dakle, četvoročlana porodica sada će postati bogatija za petog člana, a ovu informaciju su vešto sakrili od javnosti.
Nedavno je Tamara objavila zajedničku fotografiju s Petrom, a on je u komentaru napisao: „Kao da sam trudan!“ Čini se da je ovim bila poslata suptilna poruka da je ipak njegova supruga u drugom stanju.








View this post on Instagram


















A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)


Marko Janketić kao Čarli Šin, zgodni Benčina kao Alan, a Seka Sabljić bogata tetka
 

Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.