Tamara Dragičević: Volela bih da imam veliku porodicu (VIDEO)

Izvor: Story, 08.Maj.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Dragičević: Volela bih da imam veliku porodicu (VIDEO)

Mlada glumica gostovala je u emisiji Svoj na svome sa Nenadom Milenkovićem koja se emituje na Našoj televiziji gde je pričala o karijeri i privatnom životu

Tamara Dragičević, foto: Vladimir Šporčić

Mlada glumica kaže da voli da igra lepe ljubavne scene kojih, nažalost, u našim ostvarenjima ima vrlo malo.

-    Volim lepe ljubavne scene. Kada kažem ljubavne scene ne mislim na scene seksa, već na prave ljubavne scene. Kod nas ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ima nažalost malo, ali sam ja u seriji Miris kiše na Balkanu imala ljubavne scene i u Montevideu sam poznata kao Milutinčeva devojka, kao i u Vojnoj akademiji sam imala slične scene sa Džakovićem, kao i u pozorištu...To je lepo i glumci i glumice to vole.

Prema scenama u kojima bi trebalo da bude obnažena Tamara Dragićević nema negativan odnos, iako takve ponude do sada nije dobijala.

-    To jedino ima veze sa tim kakav je projekat i kakva je uloga. Ako neka takva, dramska ili ozbiljna uloga, podrazumeva da se glumica obnaži  ja nemam ništa protiv. Volim da je to opravdano i ako je opravdano, onda ni glumica nema problem sa tim i ne oseća se neprijatno. A kada te neko skine po svaku cenu, zato što bi se to pojavilo u filmu i da bi film bio gledaniji, mislim da glumica to oseti i da se tu javlja ta vrsta odbojnosti  i neprijatnosti i, ne znam, nekog nezadovoljstva. Tako da nisam do sada imala takvu vrstu ponude i ulogu koja bi to zahtevala od mene, ali kada bi se to desilo razmislila bih, procenila...I zašto da ne, nemam stvarno problem sa tim. Nikad se ne zna.

Tamarinu klasu koja trenutno hara srpskom kinematografijom, čine Tamara Dragićević, Nina Jaković, Miloš Biković, Miljana Gavriliović, Ivan Mihailović, Stojan Đorđević... i među njima, kaže, od početka nije bilo sujete i ljubomore.

-    Nas je zajedno održalo to što nikada nismo imali sujetu i ljubomoru jedni prema drugima. Od početka, od prve uloge koju je dobio Stojan Đorđević u pozorištu  iskreno smo se tome radovali. I svakoj sledeća dobijena uloga je bila nova radost i novo ushićenje za sve nas. Uspeh pojedinca doživljavali smo kao uspeh svih nas.

Sa koleginicom Ninom Janković je nerazdvojna, a odskora su i rođake.

-    Sa Ninom se najviše družim. Ona mi je od skora, od prošle godine, i snajka pa smo se i na tom polju povezale. Što kažu – na porodičnom nivou. Sada je prisutna i na našim porodiičnim ručkovima i drago mi je da je to tako.

Tamara Dragičević kaže da joj građenje karijere nije najbitnija stvar u životu, već planira da ima i svoju porodicu i troje dece.

-    Naravno da ću izgraditi svoju porodicu i volela bih da ima veliku porodicu. Odrrasla sam u velikoj i skladnoj i složnoj porodici, nas je troje - imam brata i sestru - pa bih volela ako ne da imam troje dece, onda dvoje sigurno. Ali zbog toga ne planiram da karijeru ostavim po strani.

Tamara je istakla i da joj u odnosu sa Petrom pomaže to što se bave istim poslom.

-    Petar je uspešan, izgrađen čovek. Stariji od mene tako da je pre mene prošao kroz sve to. Prve uloge, snimanja, zna ljude...Zreo je i nikada nismo imali problem zbog toga što sam ja sad, kao, popularnija ili što se bavim ovim poslom. U našem slučaju olakšavajuća okolnost je to što se bavimo istim poslom.
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.