Kolašinac u četvrtak nastupa u kvalifikacijama na SP u Moskvi

Izvor: Blic, 14.Avg.2013, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac u četvrtak nastupa u kvalifikacijama na SP u Moskvi

Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac nastupiće u 8:20 ujutru u kvalifikacijama bacanja kugle na Svetskom prvenstvu u Moskvi.

Kolašinac, koji se nalazi u kvalifikacionoj grupi A, bacaće sa još 28 takmičara podeljenih u dve kvalifikacione grupe. Norma za plasman u finale je 20 metara i 65 centimetara, a Asmirov najbolji hitac ove sezone od 20,80 metara je 14. po vrednosti u kvalifikacijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Plasman u finale izboriće svi takmičari koji bace normu, a ako tu daljinu ne ispuni potreban broj takmičara, onda će se u borbu za medalje plasirati 12 najboljih iz kvalifikacija.

Najveći favoriti u bacanju kugle prema ovogodišnjim ostvarenjima su Amerikanci Rajan Vajting (22,28) i Ris Hofa (21,71), Čeh Ladislav Prašil (21,47) i Argentinac Herman Lauro (21,26).

Finale u bacanju kugle na programu je u petak od 18.10 po srednjeevropskom vremenu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kolašinac u četvrtak nastupa u kvalifikacijama na SP u Moskvi

Izvor: Dzungla.org, 14.Avg.2013

Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac nastupiće u 8:20 ujutru u kvalifikacijama bacanja kugle na Svetskom prvenstvu u Moskvi.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.