Zelenski: Rečeno im je da izađu i spasu svoje živote

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 22:59

Zelenski: "Rečeno im je da izađu i spasu svoje živote"

Teritorija Azovstalja je potpuno oslobođena, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Rusija je saopštila da je potpuno zauzela teritoriju čeličane Azovstal, u kojoj su bili smešteni poslednji ukrajinski branioci Mariupolja.

"Teritorija metalurškog kombinata Azovstal u Mariupolju, gde je od 21. aprila ove godine blokirana grupa ukrajinskih militanata iz nacističke formacije Azov, potpuno je oslobođena“, rekao je portparol ruskog Ministarstva odbrane general-major >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Igor Konašenkov.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da su borci Azovstal dobili jasan signal da izađu i spasu svoje živote.

"Dečaci su danas dobili jasan signal od vojne komande da mogu da izađu i spasu svoje živote“, rekao je Zelenski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zelenski: Borcima rečeno da izađu iz Azovstalja i spasu se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2022, 00:17

Borcima koji su bili u opkoljenom Azovstalju rečeno je da izađu i spasu živote, rekao je večeras ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, nakon što je Moskva saopštila da je čeličana u Marijupolju "potpuno oslobođena"..."Danas su momci primili jasan signal od vojnih komandanata da mogu da izađu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.