Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija i danas u poboljšanju

Izvor: Vostok.rs, 22.Okt.2020, 13:27

Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija i danas u poboljšanju

Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija je u blagom poboljšanju, pokazali su svi kontrolni nalazi rađeni danas. Nakon jučerašnjeg testa koji je pokazao da Mitropolit više nije zaražen koronavirusom, slijedi oporavak od posledica koje je ovaj virus izazvao.
S obzirom da oporavak teče planiranim tokom i dinamikom, u dogovoru sa ljekarskim timom, obavještavamo da nećemo, kao do sada, svakodnevno izvještavati o zdrastvenom stanju mitropolita Amfilohija, jer za to više nema potrebe. Svakako, ni u narednim danima javnost neće biti uskraćena ni za jednu važnu informaciju u vezi sa Mitropolitovim zdravstvenim stanjem. Mitropolit Amfilohije će i dalje biti pod stalnim ljekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak još od 6. oktobra od kada se Mitropolit nalazi na bolničkom liječenju od bolesti uzrokovane koronavirusom. Mitropolija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.