Zdravlje mitropolita Amfilohija u blagom poboljšanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 11:33

Zdravlje mitropolita Amfilohija u blagom poboljšanju

Zdravstveno stanje arhiepiskopa cetinjskog i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je početkom oktobra oboleo od korona virusa, u blagom je poboljšanju, saopštila je Mitropolija crngorsko-primorska.

S obzirom na to da oporavak teče planiranim tokom i dinamikom, iz MCP poručuju da u dogovoru sa lekarskim timom više nema potrebe da o zdravstvenom stanju mitropolita javnost obaveštavaju svakog dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao što je to bilo do sada.

Jučerašnji test pokazao je da mitropolit više nije zaražen virusom korona.

"Mitropolit Amfilohije će i dalje biti pod stalnim lekarskim nadzorom, koji sprovodi kompletan terapijski postupak još od 6. oktobra, od kada se nalazi na bolničkom lečenju", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Amfilohije bolje, nema potrebe da se izveštava svaki dan"

Izvor: B92, 22.Okt.2020

Podgorica -- Zdravstveno stanje arhiepiskopa cetinjskog i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija u blagom je poboljšanju, saopštila je Mitropolija crngorsko-primorska...On je početkom oktobra oboleo od koronavirusa...S obzirom na to da oporavak teče planiranim tokom i dinamikom, iz MCP poručuju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.