Izvor: Danas, 14.Jun.2023, 14:15

Završeno snimanje serije „Vreme smrti“ u produkciji United Media

Nakon 13 meseci snimanja, pala je i poslednja klapa serije „Vreme smrti“, po istoimenom romanu Dobrice Ćosića i jednom od najznačajnijih dela srpske književnosti, čija radnja je smeštena u vreme Velikog rata. U produkciji United Media, uz izvršnu produkciju Eye to eye, adaptacija ovog antologijskog romana u televizijsku seriju od 30 epizoda predstavlja jedan od najvećih produkcijskih poduhvata na ovim prostorima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Završeno snimanje serije „Vreme smrti“ u produkciji United Media: 188 snimajućih dana, 400 glumaca, stotine lokacija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Jun.2023, 11:03

U produkciji United Media, uz izvršnu produkciju Eye to eye, adaptacija ovog antologijskog romana u televizijsku seriju od 30 epizoda predstavlja jedan od najvećih produkcijskih poduhvata na ovim prostorima...Ekipa od 400 glumaca i nekoliko hiljada statista, predvođenih kreatorom serije Goranom Šušljikom...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.