Zatekla supruga kako je vara pa bacila ljubavnicu niz liticu (VIDEO) (Pažnja: Uznemirujući snimci!)

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jun.2013, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatekla supruga kako je vara pa bacila ljubavnicu niz liticu (VIDEO) (Pažnja: Uznemirujući snimci!)

Sigurnosna kamera u gradu Arequipi u Peruu snimila je ženu koja je niz liticu bacila ljubavnicu svog supruga, prenosi Daily Mail.

Na snimku se vidi kako Renezo Saavedra razgovara sa Sandrom Brunom Morales. Odjednom se pojavljuje Saavedrova supruga Liset Lupo Mamani koja hvata 25-godišnjakinju za kosu i počinje da je vuče prema rubu litice.Suprug je pobegao sa mesta obračuna, dok Lisset Lupo Mamani je bacila suparnicu niz šest metara visoku liticu. Žrtva je nakon nekoliko minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uspela da izađe iz provalije, primljena je u bolnicu s ogrebotinama i masnicama.Lisset ne priznaje zločini zatražila je razvod od supruga i alimentaciju za četvoro dece. (Izvor: Daily Mail, 24.hr )

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Uhvatila mužu u preljubi pa bacila ljubavnicu u provaliju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2013

Lisete Lupo Mamani, majka četvero dece, uhvatila je muža Renza kako je vara s 25-godišnjom Brunom Morales. Ljutita supruga odlučila je da se sama obračuna s ljubavnicom pa ju je gurnula u provaliju...Trenutak kada besna supruga baca ljubavnicu u provaliju.. ..Incident se dogodio u peruanskom gradu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.