Zapalio se avion pri sletanju, svi putnici evakuisani

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se avion pri sletanju, svi putnici evakuisani

Putnički avion zapalio se prilikom sletanja na aerodrom Mehrabad u Teheranu, a svih sto putnika je evakuisano i niko nije povređen Putnički avion zapalio se prilikom sletanja na aerodrom Mehrabad u Teheranu, a svih sto putnika je evakuisano i niko nije povređen, saopštio je direktor iranske agencije za vanredne situacije Pir-Hosein Kolivand.On je rekao da je vatra izbila pošto se točkovi aviona za sletanje nisu dovoljno otvorili kao i da je ona potom stavljena pod kontrolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prenosi Rojters.PROČITAJTE JOŠ - POSLEDNjE REČI PILOTA: „Brejk, brejk“ zadnje je izgovorio pilot etiopskog boinga 737Avion tipa Foker 100 pripada kompaniji Iran Er, javila je agencija Fars.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Iran: Zapalio se avion pri sletanju, putnici evakuisani

Izvor: B92, 20.Mar.2019

Ženeva -- Putnički avion zapalio se prilikom sletanja na aerodrom Mehrabad u Teheranu, a svih sto putnika je evakuisano i niko nije povređen...To je saopštio direktor iranske agencije za vanredne situacije Pir-Hosein Kolivand...On je rekao da je vatra izbila pošto se točkovi aviona za sletanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.