Zajednička vežba Rusije, Uzbekistana i Tadžikistana u blizini granice sa Avganistanom

Izvor: Vostok.rs, 28.Jul.2021, 09:07

Zajednička vežba Rusije, Uzbekistana i Tadžikistana u blizini granice sa Avganistanom

Ruske jedinice u Tadžikistanu završile su pregrupisavanje na poligonu Harb-Maidon u blizini granice sa Avganistanom, saopštila je Centralna vojna oblast (CVO). „Ruske jedinice 201. baze u Tadžikistanu završile su pregrupisavanje trupa na poligonu Harb-Maidon za zajedničke vežbe sa Uzbekistanom i Tadžikistanom“, navodi se u saopštenju, prenose RIA Novosti. Zajednička vežba Rusije, Uzbekistana i Tadžikistana održaće se od 5. do 10. avgusta. Osnova ruskog vojnog kontingenta biće jedinice 201. baze, uključujući tenkovske, artiljerijske, kao i jedinice za posebne namene namene Centralnog vojnog okruga.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

RUSKA VOJSKA U VELIKOM POKRETU NA GRANICI SA AVGANISTANOM: Stižu snage Tadžikistana i Uzbekistana, nešto se sprema

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021

Plan je detaljno razrađen..Ruske jedinice u Tadžikistanu završile su pregrupisavanje na poligonu Harb-Majdon u blizini granice sa Avganistanom, saopštio je Centralni vojni okrug...- Ruske jedinice 201. Vojne baze u Tadžikistanu završile su pregrupisavanje snaga na poligonu Harb-Majdon radi izvođenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.