Zaharova: Zapadne zemlje nalaze ili stvaraju povode za uvođenje sankcija što Rusiju ne iznenađuje

Izvor: Vostok.rs, 27.Avg.2020, 16:26

Zaharova: Zapadne zemlje nalaze ili stvaraju povode za uvođenje sankcija što Rusiju ne iznenađuje

Zapadne zemlje nalaze ili stvaraju povode za uvođenje sankcija što Rusiju ne iznenađuje, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući pretnje zapadnih zemalja da će uvesti sankcije Moskvi u vezi sa navodnim trovanjem ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog.
„Za uvođenje sankcija je potreban povod, ili će oni taj povod stvoriti, ako ga nema. Navikli smo na to i takve izjave nas ne iznenađuju. Po mom mišljenju, veoma je čudno i verovatno čak i neprilično da se govori o sankcijama i merama, kada na stolu nema činjenica – u stvari, uopšte ne postoje“, istakla je ona.    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: U Briselu nastavljaju sa neobičnom kratkovidom politikom falsifikovanja i menjanja evropske istorije

Izvor: Vostok.rs, 28.Avg.2020, 09:20

Pokušaji Evropske komisije da ponovo povuku paralelu između Sovjetskog Saveza i nacističke Nemačke protivreči istoriji, činjenicama i odlukama Nirnberškog suda, saopštila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.. „Obratili smo pažnju na tradicionalno saopštenje Evropske...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.