Izvor: Vostok.rs, 08.Feb.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Informacija o trećem osumnjičenom u slučaju „Skripalj“ predstavlja informacionu propagandu

Informacija o trećem osumnjičenom za trovanje Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije u britanskom Solsberiju predstavlja nepotvrđenu informacionu propagandu, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.
„Mi smo videli ovaj izveštaj. To su škrta, pojedinačna pojavljivanja ovih materijala o takozvanom slučaju Skripalj, jer osim curenja u medijima, nažalost ne vidimo ništa preciznije ili zvaničnije. Još jednom želim da naglasim, da i posle čitavog niza veoma zvučnih objava nismo ni videli ni čuli zvanične izjave britanske strane. I ovog puta nismo dobili nikakav odgovor koji bi rasvetlio ovaj događaj“, rekla je Zaharova na redovnom brifingu.  „Još jednom se suočavamo sa informacijama nepotkrepljenim nikakvim dokazima. Ponovo vidimo iniciranje različitih antiruskih spekulacija u britanskim medijima“, dodala je ona.  

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Zaharova: Nadamo se da će Pariz odustati od diskriminatorskog pristupa radu televizije RT

Izvor: Vostok.rs, 08.Feb.2019

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije još uvek nije dobilo odgovor na notu upućenu ambasadi Francuske zbog informacija u medijima o optužbama francuskog predsednika Emanuela Makrona na račun televizije RT i očekuje da dobije iscrpne informacije o tom pitanju, izjavila je portparolka Ministarstva...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.