Zaharova: Francuska nije uspela da odgovori na pitanja koja je postavila ruska strana

Izvor: Vostok.rs, 05.Apr.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Francuska nije uspela da odgovori na pitanja koja je postavila ruska strana

Francuska strana nije uspela da odgovori na pitanja Rusije o slučaju trovanja Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije u Solsberiju, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Francuska nije uspela da odgovori na pitanja koja je postavila ruska strana o slučaju ’Skripalj‘. Objašnjavajući svoj stav, francusko Ministarstvo spoljnih poslova proglasilo je pitanja ’neosnovanim‘ i saopštilo da je ’Velika Britanija detaljno informisala Francusku o svojoj istrazi‘“, napisala je Zaharova na svojoj stranici na Fejsbuku.





„Pariz je očigledno zaboravio da ga je London informisao sa zaključcima laboratorije Porton Daun, koje je kasnije porekla sama laboratorija“, dodala je ona nazivajući ovaj događaj „potpunim kolapsom ’koalicije‘“.


Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.