Za uređenje osnovne škole u Grabovcima 1,6 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za uređenje osnovne škole u Grabovcima 1,6 miliona dinara

Rumska lokalna samouprava je uložila oko 1,5 miliona dinara za uređenje Osnovne škole "6. udarna vojvođanska brigada" u Grabovcima. Tim povodom, radove na adaptaciji škole i zameni dotrajale stolarije novom, obišli su šef kabineta predsednika Opštine, Vojislav Mioković i načelnik Odeljenja za društvene delatnosti Opštine Ruma, Svetislav Damjančuk.

S obzirom da godinama unazad Osnovna škola u Grabovcima nije renovirana, učenici su veoma zadovoljni zbog trenutnih radova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naročito što će fiskulturna sala biti lepša, kako sami navode, kao deo škole za rekreaciju koji im je omiljen.

Direktor ove školske ustanove je iskazao zahvalnost lokalnoj samoupravi što je prepoznala njihove potrebe, jer od kako je škola sagrađena u nju nije ulagano u smislu rekonstrukcije, osim truda zaposlenih i đaka da školski prostor odiše prijatnošću i toplinom, što se može i videti i u hodnicima ove škole.

Lokalna samouprava je nastavila sa ulaganjima u obrazovne ustanove, pa je tako škola u Grabovcima bila jedna od prioritetnih. Svakako, i drugim školskim ustanovama se daje značaj, što se ogleda i u dosadašnjim renoviranim školskim prostorima.

U želji da se učenioci osećaju što lepše u njihovom"drugom domu", a prostor gde uče bude prijatniji i funkcionalniji za rad, kao i za sportske aktivnosti, Opština Ruma će nastaviti sa ulaganjima u obrazovne ustanove, kao i do sada što je na svaki upućen zahtev odgovorila, poručuju iz lokalne samouprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.