Za uraganom Irma stiže i uragan Hose

Izvor: N1 televizija, 08.Sep.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za uraganom Irma stiže i uragan Hose

Za uraganom Irma, koji je na karipskim ostrvima usmrtio najmanje 10 ljudi, stiže i sve snažniji uragan Hose, koji se trenutno nalazi oko 950 kilometara istočno od Malih Antila, a ojačao je do uragana kategorije 3, objavili su u četvrtak u američkom Nacionalnom centru za uragane (NHC).

 Zabeleženi su maksimalni udari vetra od gotovo 200 kilometara na sat, a iz NHC javljaju da je moguće da će Hose postati još snažniji u sledećih 24 do 36 sati.

Hose se kreće >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prema Karibima, a prema sadašnjem modelu kretanja trebao bi skrenuti severno od Portorika. Ostrvo Barbuda, koji je uništen u naletu uragana Irme, mogao bi se naći i na udaru Hosea pa se nalazi u stanju pripravnosti.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.