Za dva dana na porodične kuće dvojice privrednika bačene bombe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2021, 10:14

Za dva dana na porodične kuće dvojice privrednika bačene bombe

Noćas je bačena bomba na porodičnu kuću Nikolića iz Prigrevice, na sreću nema nastradalih, a šteta će biti procenjena. Ovo je drugi bombaški atak i to za samo dva dana u opštini Apatin, a na meti je opet kuća preduzetnika, budući da Nikolići imaju vulkanizersku radnju uz domaćinstvo, dok je pre dva dana bomba kašikara bačena kuću Preradovića u Svilojevu koji imaju Eko - mlekaru. Meštani Prigrevice su u šoku i neverici, kažu da ne pamte da se u ovom selu nadomak Apatina dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovakav bombaški napad.

Nepoznati počinioci za kojima policija intenzivno traga bacili su eksplozivnu napravu na porodičnu kuću Bogoljuba Nikolića, vulkanizera iz Prigrevice. Kada se desio incident ukućani su spavali i na sreću nema povređenih.

Prema rečima Bogoljuba Nikolića, supruga i on su oko tri sata ujutru čuli snažan prasak u drugom delu kuće gde su spavali, a u čijem je sklopu i vulkanizerska radnja, nisu obraćali pažnju, jer su mislili da je nevreme praćeno snažnim vetrom nešto srušilo u dvorištu. Jutros, kada su videli razlupane prozore, gelere po spoljnjem zidu kuće i prostoriju punu stakla shvatili šta se dogodilo i pozvali su policiju.

Kuća Nikolića pokrivena je videonadzorom stoga se očekuje da će biti moguće ući u trag počiniocima.

Pre samo dva dana bomba je bačena u dvorište porodice Preradović u Svilojevu, koja u sklopu kuće ima Eko – mlekaru. Kako smo saznali, policija ubrzano radi na rasvetljavanju slučaja i da li su povezani, kao i motivima krivičnog dela u Prigrevici i Svilojevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.