ZAHLADNELI ODNOSI! Severna Koreja donela odluku: Nemamo nameru da pregovaramo sa SAD

Izvor: Kurir, 07.Jul.2020, 13:57

ZAHLADNELI ODNOSI! Severna Koreja donela odluku: Nemamo nameru da pregovaramo sa SAD

Severna Koreja saopštila je danas da nema nameru da nastavi razgovore sa Sjedinjenim Američkim Državama, a nakon što je zamenik američkog državnog sekretara Stiven Bigan stigao u Južnu Koreju kako bi razgovarao o nuklearnoj diplomatiji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjeverna Koreja nema namjeru da pregovara sa SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

SEUL - Sjeverna Koreja saopštila je danas da nema namjeru da nastavi razgovore sa Sjedinjenim Američkim Državama, a nakon što je zamjenik američkog državnog sekretara Stiven Bigan stigao u Južnu Koreju kako bi razgovarao o nuklearnoj diplomatiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Severna Koreja odbacuje pregovore sa SAD, američki zvaničnik stigao u Seul

Izvor: Beta, 07.Jul.2020

Severna Koreja je saopštila danas da nema namere da nastavi dijalog sa Sjedinjenim Državama, posle dolaska zamenika američkog državnog sekretara Stivena Bigana u Južnu Koreju na razgovore o zastaloj nuklearnoj diplomatiji.U saopštenju koje je objavila severnokorejska Centralne novinske agencije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.