Vučić zahvalio Zvizdiću na iskrenom gostoprimstvu

Izvor: RTS, 08.Sep.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio Zvizdiću na iskrenom gostoprimstvu

Nakon sastanka sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom Zvizdićem, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio mu je pismo u kojem je zahvalio na, kako se navodi, istinskom gostoprimstvu, pohvalio dosadašnju saradnju i izrazio nadu da će se nastaviti kvalitetan rad i dobri odnosi dve zemlje.
"Želim ovim pismom da vam zahvalim na istinskom gostoprimstvu koje ste mi ukazali, kao i članovima delegacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Republike Srbije", navodi se u pismu predsednika Srbije i dodaje:
"Naš današnji sastanak je nastavak uspešne saradnje koju smo imali i dok sam bio predsednik Vlade Republike Srbije, kada smo i prvom zajedničkom sednicom Vlade Republike Srbije i Veća ministara BiH napravili veliki korak napred u odnosima dve zemlje.
Raduje me što što sam i sada kod Vas video iskreno opredeljenje da nastavite da sarađujete i sa novom vladom, koju vodi Ana Brnabić, posebno na projektima koji mogu da donesu ekonomski boljitak građanima Srbije i Bosne i Hercegovine.
Republika Srbija će, kao iskreni prijatelj Bosne i Hercegovine i garant njenog teritorijalnog integriteta, sa svoje strane doprineti našim boljim političkim odnosima i većoj ekonomskoj saradnji", navedeno je u pismu.
Predsednik Vučić je u pismu izrazio nadu da će imati priliku da Zvizdiću uzvrati dobrodošlicu uskoro u Beogradu.
"Primite izraze mog dubokog pošštovanja i srdačne pozdrave", stoji u pismu koje potpisuje Aleksandar Vučić, prenela je regionalna TV N1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.