Vrhunski zvuk iz jednog kućišta

Izvor: Politika, 23.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhunski zvuk iz jednog kućišta

"Lodžitek" (Logitech) predstavio je zvučnike 2.1 iz jednog dela sa tri USB razdelnika (AudioHub Notebook Speaker System) obezbedivši korisnicima izuzetno jasan zvuk, uz veoma lep oblik, u kućištu koje uredno staje iza većine "knjiških" (notebook) računara.

Danas većina vlasnika svoje prenosnike koristi kao glavni kućni računar i za reprodukciju digitalnih multimedijalnih sadržaja. I ta pojava uzima maha, korisnici dodaju sve više uređaja svojim prenosnim radnim stanicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kao što su veb-kamerice ili bežični miševi. Logitech AudioHub obezbeđuje potpuno rešenje koje će omogućiti da se jednostavno povežu dodatne sprave i uživa u vrhunskom digitalnim zvuku.

Prilagodljivo kućište je izrađeno iz jednog dela, sa zvučnicima koji imaju tri komore prenoseći jasne visoke i niske tonove. Taster mute isključuje zvuk bez iskopčavanja napajanja na USB ulazima (port). Da bi se lakše povezale spoljašnje naprave, postoje tri USB 2.0 priključka. Ukoliko korisnici žele da ponesu "knjiški" računar sa sobom, jednostavno se isključe svi uklanjanjem USB kabla. Na donjoj strani zvučnika nalaze se kanali za skrivanje kablova.

Visoki svega 8,75 santimetara, zvučnici su tako osmišljeni da se uklapaju u ma koji deo stana, čak i u dnevnoj sobi. Na tržištu SAD i Evrope očekuju se u oktobru, a maloprodajna cena na Starom kontinentu biće 99,99 evra.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.