Izvor: Danas, 19.Jul.2023, 07:12

Vranjanci ne odustaju od vruće pljeskavice za doručak ni na 32 stepena

"Uprkos velikoj temperaturi koja poslednjih dana hara jugom Srbije, naši domaći gosti naviknuti su na doručak, koji ne može da bude bez pljeskavice i obavezne ljute papričice i somuna. I, uvek je isto, i leti i zimi, kad je u pitanju roštilj", kaže za Danas Nenad Milanović "Šanker", koji radi u jednom od vranjskih restorana.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ne odustaju od vruće pljeskavice za doručak ni na 32 stepena

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2023

VRANJE - Uprkos velikoj temperaturi koja posljednjih dana hara jugom Srbije, naši domaći gosti naviknuti su na doručak, koji ne može da bude bez pljeskavice i obavezne ljute papričice i somuna. I, uvijek je isto, i ljeti i zimi, kad je u pitanju roštilj - kaže Nenad Milanović "Šanker" ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.