Vozači krali benzin iz vozila hitne pomoći

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači krali benzin iz vozila hitne pomoći

U Rumuniji je pod istragom 16 vozača hitne pomoći, osumnjičenih da su iz vozila krali benzin, što je moguće dovelo do smrti osam pacijenata.

Tužilac Marijan Sorin Lija je izjavio da su vozači iz mesta Korabija, na jugu zemlje, osumnjičeni da su krali benzin od 2013. do 2015. godine.

Oni su navodno i sporije vozili da bi potrošili što manje benzina. Pod istragom su i zbog pronevere i davanja lažnih iskaza.

Rumunski tužilac je naveo da postoji mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ti njihovi postupci možda imaju veze sa osam smrtnih slučajeva jer su sporo vozili do bolnica.

Vozači su suspendovani dok traje istraga, prenela je agencija AP.

Rumunska ministarka zdravlja Sorina Pintea je rekla da je, međutim, "prerano" govoriti da je ovo navodno kriminalno delo dovelo do smrti pacijenata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vozači krali benzin iz vozila hitne pomoći

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2018

U Rumuniji je pod istragom 16 vozača hitne pomoći, osumnjičenih da su iz vozila krali benzin, što je moguće dovelo do smrti osam pacijenata...Tužilac Marijan Sorin Lia je izjavio da su vozači iz mesta Korabia, na jugu zemlje, osumnjičeni da su krali benzin od 2013. do 2015. godine...Oni su navodno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.