Vojni avion se srušio na kuće, poginulo 17 ljudi

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni avion se srušio na kuće, poginulo 17 ljudi

Jedan pakistanski vojni avion na trenažnom letu srušio se jutros pre zore među kuće u blizini grada Ravalpindija, usmrtivši 17 ljudi.

Požari, oštećene kuće i krhotine svuda su po selu Mora Kalu na periferiji Ravalpindija.

Vojske i policija opkolili su selo u potrazi za ostacima aviona i dokazima za istragu, dok su spasilački napori okončani.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: YouTube/P 4 Pukaar

Poginulo je pet vojnika, uključujući dva vojna pilota i najmanje 12 civila, saopštila je vojska, a povređeno je 15 ljudi, od kojih je stanje nekih kritično.

Premijer Imran Khan izrazio je žaljenje.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pakistanski vojni avion srušio se medju kuće, poginulo 17 ljudi (VIDEO)

Izvor: Beta, 30.Jul.2019

Jedan pakistanski vojni avion na trenažnom letu srušio se jutros pre zore medju kuće u blizini grada Ravalpindija, usmrtivši 17 ljudi.Požari, oštećene kuće i krhotine svuda su po selu Mora Kalu na periferiji Ravalpindija.Vojske i policija opkolili su selo u potrazi za ostacima aviona i dokazima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.