Pakistanski vojni avion srušio se na naselje i eksplodirao: Ima i mrtvih i povređenih

Izvor: B92, 30.Jul.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistanski vojni avion srušio se na naselje i eksplodirao: Ima i mrtvih i povređenih

Pakistanski vojni avion srušio se tokom trenažnog leta. Avion je pao na neseljeno mesto, nakon čega ge eksplodirao. Poginulo je 17 ljudi, 18 je povređeno.

Avion je pao u Ravalpindiju, a nakon eksplozije izbila je i veolika vatra na smrskanoj letelici.

Vojni avion pao je na naseljeno mesto kod Rabi Plaze u ranim jutranjim časovima. Poginula su oba pilota i tri člana posade. kada se avion srušio, pet kuća je "pogodio", preneli su lokalni mediji.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrim izvorima stradalo je 17 ljudi, dok je bar 18 povređeno. Međutim, spasioci strahuju da bi broj žrtava mogao da bude i veći jer je se sumnja da je još ljudi ostalo zarobljneo u ruševinama kuća, dok je nekolikopovređenih u kritičnom stanju.

Lokalne vlasti proglasile su hitnu situaciju u svim bolnicama u Ravalpindiju i Islamabadu.

Za sada se ne zna tačan uzrok palada vojnog aviona, a zvaničnici iz tima za spasavanje samo ru rekli da je avion iznenada izgubio kontakt s kontrolnim tornjem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojni avion se srušio na kuće, poginulo 17 ljudi

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019

Jedan pakistanski vojni avion na trenažnom letu srušio se jutros pre zore među kuće u blizini grada Ravalpindija, usmrtivši 17 ljudi...Požari, oštećene kuće i krhotine svuda su po selu Mora Kalu na periferiji Ravalpindija...Vojske i policija opkolili su selo u potrazi za ostacima aviona i...

Nastavak na Mondo...

Vojni avion srušio se na naselje i eksplodirao: Ima mrtvih, povređenih i zarobljenih VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jul.2019

Pakistanski vojni avion srušio se tokom trenažnog leta. Avion je pao na neseljeno mesto, nakon čega ge eksplodirao. Poginulo je 17 ljudi, 18 je povređeno. Avion je pao u Ravalpindiju, a nakon eksplozije izbila je i veolika vatra na smrskanoj letelici.   Vojni avion pao je na naseljeno mesto...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.