Vlasnik restorana u Kini drogirao goste: Ubacivao im opijum u rezance kako bi opet došli!

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik restorana u Kini drogirao goste: Ubacivao im opijum u rezance kako bi opet došli!

Vlasnik jednog kineskog restorana u gradu Zhangu je svojim gostima ubacivao opijum u hranu kako bi se vratili. Priznao je policiji i trenutno se nalazi u pritvoru, javlja BBC.

Naime, vlasnik restorana je u avgustu kupio dva kilograma makovih pupoljaka u kojima su bile semenke iz kojih se pravi opijum. Mleo ih je i dodavao u rezance.
Otkriven je nakon što je jedan od gostiju Liu Juiou (26)  na rutinskom testu tokom kontrole saobraćaja bio pozitivan na drogu. Ni krivog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ni dužnog, policajci su ga držali 15 dana u zatvoru. Međutim, mladić se u jednom trenutku dosetio nečeg što bi moglo da ga oslobodi.
S obzirom da je samo par sati pre toga jeo rezance, posumnjao je u njihovu ispravnost. Poslao je porodicu u restoran da ih probaju. Nakon što je i rodbina pala na testu, policija je pokrenula istragu protiv vlasnika.
Uhvatili su ga i pritvorili na 10 dana. Iz policije su rekli da neobrađene semenke sadrže dovoljno opijuma koji se vremenom natalože u telu, pa mogu da stvori zavisnost.
Izvor: 24sata.hr
The post Vlasnik restorana u Kini drogirao goste: Ubacivao im opijum u rezance kako bi opet došli! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.