Vlasnik picerije uhvaćen na delu poriče da je masturbirao u kuhinji (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2013, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik picerije uhvaćen na delu poriče da je masturbirao u kuhinji (VIDEO)

Na internetu se pojavila fotografija na kojoj sedi gospodin, navodno vlasnik picerije "Džersi Džo" masturbira u kuhinji svog restorana. Međutim vlasnik uspešnog restorana je reporteru Hafington posta rekao da on nije čovek na fotografiji koja je obišla internet.

Nakon što mu je reporter pokazao fotografiju, vlasnik je odbrusio da to nije on i da na slici uopšte nije njegova picerija.On se opravdao time da je skoro otpustio dva momka, a sada će on da ispadne žrtva nezadovoljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bivšeg radnika.Kao što i obično biva na internetu, sada je restoran postao predmet sprdnje, a na Fejsbuk profilu im se pojavljuju šaljivi komentari."Pica sa belim sirom ima čudan ukus", napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže. Izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

VIDEO: Uhvaćen na djelu: Vlasnik picerije masturbirao u kuhinji

Izvor: Cafe.ba, 20.Jul.2013, 16:01

Vlasnik picerije Džersi Džo rekao je da nije na slici i da to nije njegova picerija već da je žrtva

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.