Izvor: Danas, 10.Feb.2022, 18:58

Vlada naložila Ministarstvu zdravlja sprovođenje mera za zapošljavanje 1.000 lekara

Vlada Srbije zadužila je danas Ministarstvo zdravlja da preduzme sve mere iz svoje nadležnosti čiji je cilj zapošljavanje 1.000 diplomaca medicinskih fakulteta u zdravstvenim ustanovama širom Srbije kako bi se svim građanima omogućilo dostupno, nesmetano, efikasno i kontinuirano pružanje potrebne zdravstvene zaštite.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vlada Srbije odobrila ZAPOŠLJAVANJE 1.000 diplomaca medicine

Izvor: Blic, 11.Feb.2022, 03:11

Vlada Srbije danas je usvojila Zaključak o saglasnosti da Ministarstvo zdravlja preduzme sve mere iz svoje nadležnosti s ciljem zapošljavanja 1.000 diplomaca medicinskih fakulteta u zdravstvenim ustanovama u Srbiji, čime će biti omogućeno nesmetano, efikasno, kontinuirano i svima dostupno pružanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.