Viz Er gradi novi centar za obuku u Budimpešti

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viz Er gradi novi centar za obuku u Budimpešti

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Viz Er (Wizz Air) najavila je danas da će otvoriti novi centar za obuku u blizini Međunarodnog aerodroma "Franc List" u Budimpešti do kraja 2018. godine Mađarska niskotarifna avio-kompanija Viz Er (Wizz Air) najavila je danas da će otvoriti novi centar za obuku u blizini Međunarodnog aerodroma "Franc List" u Budimpešti do kraja 2018. godine. U novom objektu će biti smeštena dva najsavremenija simulatora leta, jedan simulator sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fiksnom osnovom i potpuno nov trenažer za hitnu evakuaciju i trenažer za slučajeve požara, navodi se u saopštenju Viz Era.PROČITAJTE JOŠ: Viz Er ukida doplatu za ručni prtljag od 29. oktobra "S obzirom da avio-kompanija nastavlja sa snažnim rastom širom Evrope od preko 20 odsto godišnje i planira da utrostruči flotu u narednoj deceniji, novi savremeni centar će Viz-u omogućiti da proširi kapacitete za obuku za do 100 članova posade dnevno, s tendencijom porasta na 250 u budućnosti, uz poštovanje najviših standarda", poručuju iz kompanije. Objekat na 3.800 kvadratnih metara će, kako se precizira, imati 14 prostorija za obuku, veliki hodnik i zajedničku prostoriju za odmor. "Do kraja 2018. godine ćemo imati stalno angažovan međunarodni tim od preko 1.000 pilota i 2.000 članova kabinskog osoblja. Ove brojke bi mogle da se utrostruče za 10 godina kao rezultat širenja kompanije Viz Er'', izjavio je ovim povodom Diderik Pen, izvršni potpredsednik i direktor operacija u toj avio-kompaniji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viz Er gradi novi centar za obuku u Budimpešti

Izvor: Blic, 24.Apr.2018

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Viz Er (Wizz Air) najavila je danas da će otvoriti novi centar za obuku u blizini Međunarodnog aerodroma "Franc List" u Budimpešti do kraja 2018. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.