Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanje iz pakla: Mladini roditelji prerezali grkljan i smrskali glavu budućem zetu

Hastapuram Munika (18) iz Indije doživela je horor na svom venačnju, kad su njeni roditelji i članovi familije izvukli njenog nesuđenog supruga iz hinduističkog hrama, gde su se venčavali, i surovo ga ubli.

Teen bride forced to watch as 'groom is dragged from temple to have throat slit by her family' https://t.co/IlJ7Rl5ouY

Na ulici su ga zaklali, a zatim mu ogromnim kamenom smrskali glavu i deo tela, piše "Daily Mail".

Hastapuram Munika (18) i Mahankali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Anila (22) zavoleli su se dok je Munika još bila maloletna. Njeni roditelji nisu odobravali vezu i na sve načine su pokušavali da ih razdvoje, pa su je zato i poslali u srednju školu u drugi grad.

Međutim, kad se vratila kući, posle školovanja, dvoje mladih je obnovilo vezu. Pobegli su, što su njeni roditelji prijavili policiji kao otmicu maloletnog lica jer tada Munika još nije napunila 18 godina.

Čim je proslavila punoletstvo, Hastapuram i Anil su zakazali venčanje u hinduističkom hramu, koje se na kraju pretvorilo u jezivu tragediju.

- Uhapšeno je više osumnjičenih - izjavio je policijski komesar Kamalasan Redi.

Deset ljudi je u pritvoru, prenosi "Times of India".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.