Izvor: Blic, 03.Dec.2017, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija na zapadu Grčke zbog kiša i poplava

U opštinama Agrinio i Mesologi na zapadu Grčke danas je proglašena vanredna situacija nakon obilnih kiša koje su izazvale poplave i klizišta u tom regionu, prenosi ANA.

Grčka agencija navodi da je odluku o proglašenju vanredne situacije doneo prefekt Zapadne Grčke Apostolos Kacifaras >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle sastanka lokalnih opštinskih vlasti u Mesologiju.

Navodi se da su vlasti takođe odlučile da formiraju komitete za procenu štete na kućama, poslovnim objektima i infrastrukturi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obilne kiše i dalje prave HAOS: Vanredna situacija na zapadu Grčke zbog poplava

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017

Formiran Komitet za procenu štete na kućama, poslovnim objektima i infrastrukturi..U opštinama Agrinio i Mesologi na zapadu Grčke danas je proglašena vanredna situacija nakon obilnih kiša koje su izazvale poplave i klizišta u tom regionu, prenosi ANA...Pročitajte i: ..Grčka agencija navodi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.