Izvor: Blic, 18.Jan.2024, 02:04

"VOLEO BIH TO" Sudija zapretio Trampu da će ga izbaciti iz sudnice zbog provokacija: "Očigledno ne možete da se kontrolišete"

Američki sudija Luis Kaplan upozorio je danas Donalda Trampa da će ga izbaciti iz sudnice ukoliko bude ometao advokate književnice E. Džin Kerol koja ga je tužila za seksualno zlostavljanje, na šta je bivši predsednik SAD odgovorio da bi "voleo to".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA SE DEŠAVA SA TRAMPOM?! Krvave mrlje na njegovim rukama ukazuju na više STVARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024

Bivši američki predsednik u problemu?..Nakon što je objavljena fotografija Donalda Trampa kako napušta Trampovu kulu, mnogi su se zapitali kakve su to crvene mrlje na njegovim dlanovima, piše Njuzvik...Fotografija je nastala dok je Tramp odlazio na drugo suđenje za klevetu na Menhetnu koje je pokrenula...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.