VIDEO koji je ZAPREPASTIO MNOGE: Medicinski radnici okrenuli leđa premijerki Belgije kada je došla da obiđe bolnicu

Izvor: Večernje novosti, 17.Maj.2020, 18:18

VIDEO koji je ZAPREPASTIO MNOGE: Medicinski radnici okrenuli leđa premijerki Belgije kada je došla da obiđe bolnicu

Premijerka Belgije Sofi Vilmes posetila je nekoliko bolnica kako bi pružila podršku zdravstvenom osoblju, međutim doček je bio prilično hladan Premijerka Belgije Sofi Vilmes posetila je nekoliko bolnica kako bi pružila podršku zdravstvenom osoblju, međutim doček je bio prilično hladan u bolnici u Sent-Pijer u Briselu, javljaju belgijski mediji.Osoblje briselske bolnice u špaliru je dočekalo premijerku, ali okrenuti njoj leđima, izražavajući na taj način nezadovoljstvo svojim položajem i odnosom vlade prema zdravstvu kome je smanjen budžet. Oni su nezadovoljni zbog niskih plata i nedostatka osoblja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RT: „Straža nečasti”: Hladna dobrodošlica medicinskih radnika belgijskom premijeru zbog vladinog odgovora na pandemiju

Izvor: Vostok.rs, 18.Maj.2020, 10:46

Belgijski premijer Sofi Vilmes posetila je jednu od bolnica u zemlji koja se bori protiv pandemije koronavirusa, ali medicinsko osoblje joj je bukvalno okrenulo leđa kako bi pokazalo da njeno „davanje podrške“ radnicima na liniji fronta nije dovoljno. Vilmesova se suočila sa hladnom dobrodošlicom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.